Stratégia kvality služieb v kúpeľníctve na Slovensku - Zálešáková, Jana
Historické tradície kúpeľov a kúpeľnej liečby v Európe. Vývoj kúpeľov na Slovensku. Prednosti slovenských kúpeľov na voľnom európskom trhu. Kvalita kúpeľných a zdravotníckych služieb.