Meranie zamestnanosti v cestovnom ruchu - Chovan, Ján
Významnou úlohou cestovného ruchu je aj tvorba nových pracovných miest. Zamestnanosť v cestovnom ruchu. Meranie zamestnanosti v cestovnom ruchu vo vybranom regióne (konkrétny príklad). Meranie priamej a nepriamej zamestnanosti v cestovnom ruchu.