Bude Slovensko dielňou pre iných? - Bieliková, Iveta
Postavenie strojárskeho priemyslu v slovenskej ekonomike. Príčiny úpadku strojárenskej výroby. Absencia základných smerov oživenia strojárstva na Slovensku. Program finančnej reštrukturalizácie priemyslu. Vývoz strojárskych výrobkov obchodnou spoločnosťou Martimex Group.