Kombinácia produktu a trhu na príklade holandských turistov na Slovensku - Jaďuď, Ivan
Kombinácia produktu a trhu znamená ich charakteristiku, pričom trh charakterizujú zákazníci a konkurencia. Charakteristika produktu vo vzťahu k zákazníkovi. Charakteristika produktu vo vzťahu ku konkurencii. Charakteristika vzťahu medzi zákazníkmi a konkurenciou. Konečným produktom kombinácie produktu a trhu je analýza SWOT.