Zaplať a odnes si - Tytykalová, Halka
Filozofia predajní typu Cash and Carry. Operátori Cash and Carry prevádzok na Slovensku. Firma MAXA ako prvý súkromný veľkoobchod s potravinami na Slovensku. Vývoj celkového obratu TOP 50 obchodov a distribučných spoločností a obratu operátorov CASH and CARRY.