Skončia sa spory okolo cukru? - Augustín, Martin
Koncom októbra roku 1999 boli schválené nové opatrenia na podporu a organizovanie trhu s cukrovou repou, cukrom a izoglukózou. Straty slovenských cukrovarov v dôsledku prebytkov. Ciele nového trhového poriadku. Súčasná situácia v slovenských cukrovaroch vzhľadom na ceny cukru.