Bez čakania pri pokladnici - Kavecký, František
Typy virtuálnych predajní podľa poskytovaných informácií o tovare (textových alebo aj obrazových). Platby za tovar vo virtuálnych obchodných domoch v slovenských podmienkach. Odber tovaru. Perspektívy virtuálneho obchodu v SR. Špecifiká virtuálneho obchodovania s potravinami.