Cena ako nákupná informácia - Lipianska, Júlia
Vplyv ceny na rozhodovanie spotrebiteľa. Využitie ceny z psychologického hľadiska. Vzájomný vzťah ceny a kvality výrobku vo vnímaní zákazníka. Druhy tovaru, pri ktorých by zákazník nemal klásť prehnaný dôraz na ich cenu. Ako účinne kombinovať cenu a kvalitu.