Teória obchodu
Recenzia na knihu K. Viestovej, V. Vávru a Z. Francovej Teória obchodu: vybrané state, ktorú vydalo vydavateľstvo Ekonóm v roku 1999. Publikácia bola schválená ako učebnica. Štruktúra a obsah knihy vychádzajúcej z európskych i domácich prameňov.