Nočná mora z Fondu národného majetku - Kušnír, Peter
Rozhodnutie vlády SR vyplatiť dlhopisy FNM v hotovosti prispelo k nárastu ich ceny. Vývoj objemu celkovo umorených dlhopisov. Vývoj anonymného obchodovania s dlhopisom FNM SR.