TOP 15 obchodných a distribučných spoločností - Tomčík, Peter
Rebríček obchodných a distribučných spoločností s najvyšším celkovým obratom v roku 1999. Opäť vedie britské Tesco. Úspechy supermarketov Billa v roku 1999. Ďalšie spoločnosti figurujúce na prvých miestach rebríčka. Napredovanie hobby marketov. Spotrebné družstvá sa spamätávajú a pripravujú na nápor zahraničnej globalizácie.