Televíznej reklame dominujú na Slovensku nadnárodní klienti, rozhlasovej a tlačovej domáci - Babitzová, Eva
Najsilnejší zadávatelia reklamy na Slovensku sa orientujú výrazne na televíznu reklamu. Najväčší zadávatelia reklamy v Markíze, v STV a vo VTV. Najväčší zadávatelia reklamy v rozhlase a v tlači v roku 1999.