Víziou MOL je silná aliancia stredoeurópskych rafinérií - Kremský, Peter
Rozhovor s viceprezidentom pre financie maďarskej spoločnosti MOL Michel-Marcom Delcommune. Stratégia spoločnosti MOL v stredoeurópskom priestore. Partneri, s ktorými sa spoločnosť kontraktuje. Predstava formy spolupráce s oslovenými firmami. Spolupráca MOL a Slovnaftu. Záujem firmy MOL aj o iné rafinérie stredoeurópskych krajín.