Na nevýhodnej zmluve o vyplácaní štátnych dlhopisov prerába štát s prispením Poštovej banky ďalšie milióny korún - Beer, Gabriel
Vyplácanie štátnych dlhopisov. Od februára r. 2000 začala vyplácať štátne dlhopisy SR Poštová banka, a.s. Bratislava. Poštová banka vníma poverenie vyplácania dlhopisov Ministerstvom financií ako prejav dôvery vo svoje možnosti, ale realita je odlišná. Nejasnosti a problémy okolo vyplácania štátnych dlhopisov.