Platební karty
Používanie bankových platobných kariet v Českej republike. Objem transakcií platobnými kartami. Používanie platobnej karty obyvateľmi podľa veku, príjmu domácnosti a oblasti pôsobenia. Najbežnejšie elektronické terminály pre nákup platobnými kartami a ich vlastnosti. Bezpečná platba pomocou kreditných kariet na internete podľa medzinárodného protokolu SET (Secure electronic transaction).