Vízia cestovného ruchu do roku 2020
Víziu cestovného ruchu do roku 2020 vypracovala Svetová organizácia cestovného ruchu. Globálne vyhliadky cestovného ruchu. Odhady počtu zahraničných turistov v Európe. Kľúčové faktory rozvoja a marketing.