Firma Scholl je minulosťou, značka zostáva - Fuknová, Mária
Výsledkom masívnych fúzií spoločnosti Scholl je vznikajúci konglomerát SSL - Seton Scholl Slovensko. Pôsobenie firmy Scholl na Slovensku od r. 1991. Obmedzená konkurencia firmy Seton Scholl Slovensko v segmente produktov starostlivosti o nohy. Komunikácia značky Scholl. Fúzie firmy Scholl. Produkty firmy Seton.