Aké sú platy v marketingu?
Aktuálne výsledky prieskumu miezd r.1999 v SR, realizovaného spoločnosťou PricewaterhouseCoopers a KNO. Definovanie trendov v odmeňovaní zamestnancov a v personálnej politike v spoločnostiach so zahraničnou majetkovou účasťou v SR. Vývoj miezd 1996-1999 v oblasti marketingu a predaja. Sektorové porovnanie. Porovnanie vývoja mesačnej mzdy marketingového riaditeľa a marketingového asistenta v ČR a SR za roky 1997-1999.