Teória automatizovaného riadenia a priamy marketing - Faltys, Jan
Pohľad na podnikateľské subjekty ako na systém automatického riadenia a na možnosti úspešnej regulácie týchto systémov v súvislosti s priamym marketingom. Teória automatizovaného riadenia ako vedecká disciplína. Regulačné obvody. Logika regulácie. Vlastná firma ako model.