Ochrana osobnosti III. - Vozár, Jozef
Aspekty osobnostných práv v reklame. Právo na podobu, podobizeň v reklame. Politici v reklame. Niektoré kauzy použitia podobizní politikov a verejných činiteľov v slovenskej, českej a nemeckej judikatúre.