Rokovaniam Ľ. Haracha v Rusku dominovala energetika - Singerová, Katarína
Návšteva ministra hospodárstva SR Ľ. Haracha v Rusku sa vo veľkej miere dotýkala otázok energetického komplexu. Podpísanie protokolu o spolupráci v oblasti tranzitu ropy z Ruska do tretích krajín cez územie Slovenska. Nová plynovodná vetva cez SR. Problematika jadrového paliva. Kapitalizácia dlhov.