Senická mliekareň, a.s., Senica analýza spoločnosti - Ilavský, Martin
Charakteristika spoločnosti Senická mliekareň, a.s., Senica. Hlavný predmet činnosti a výrobný program. Celkové aktíva a štruktúra pasív. Vývoj tržieb a hospodárskeho výsledku. Štruktúra cudzích zdrojov. Vývoj výnosov, nákladov a bilančného zisku.