Účtovná závierka ako zdroj informácií o podnikateľskej účtovnej jednotke - Šlosárová, Anna
Inauguračná prednáška autorky, ktorá je súčasťou menovacieho pokračovania na profesora. Problematika účtovnej závierky a jej analýza. Záujemcovia o informácie z účtovnej závierky . Obsah účtovnej závierky.