Vízia hospodárskej politiky Slovenska - Roháč, Dalibor
Z obsahu: Ako vyliečiť našinca z dávnych rašínovských diagnóz. Príroda a ekonomika sú si v mnohom podobné. Kľúčovou prioritou v 21. storočí bude pružnosť reakcie na zmeny prostredia. Zober konečne svoj osud do vlastných rúk, Jozef Mak.