Rozvoj hypotekárneho bankovníctva môže byť čiastkovým riešením úverových zdrojov - Pauličková, Alena
Rozvoj hypotekárneho bankovníctva. Vysvetlenie pojmu hypotéka. Hypotekárne banky poskytujú hypotekárne úvery. Vo vyspelých krajinách sa postupne presadzujú rôzne modely a modifikácie celého hypotekárneho mechanizmu. Situácia na Slovensku. Hypotekárne úvery v zahraničí.