Osobitosti účtovania organizácií v neziskovom sektore - Laszová, Viera
Schválením zákona č. 213/1997 Z.z. o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa vytvoril legislatívny rámec pre nový typ neziskovej organizácie. Typy organizácii v neziskovom sektore a vedenie účtovníctva podľa zákona č. 563/1991 Zb.