Hledám strategického partnera zn.: střední a východní Evropa - Kašová, Kateřina
Finančné trhy v tranzitívnych ekonomikách. Právne zakotvenie finančného systému. Výkonnosť a chovanie finančných inštitúcií. Podmienky pre úspešný rozvoj bankového sektora.