Podnikatelia a poskytovanie darov - Pauličková, Alena
Nevyhovujúca legislatívna úprava daňových zákonov v oblasti procesu darcovstva. Rozdielne podmienky pre fyzické a právnické osoby. Praktické príklady. Vzor darovacej zmluvy.