Platenie poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie - Ďurišová, Diana
Povinnosť platiť poistné na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie stanovuje zákon Národnej rady SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Subjekty povinné platiť poistné.