Rozvíjať či ochraňovať
Problémy prežitia domácich obchodníkov: silnejúca zahraničná konkurencia, ale aj množstvo predpisov a zákonov. V čom legislatíva uľahčila a sťažila podnikanie slovenských obchodníkov a výrobcov v minulom roku.