Analýza vývoja politických strán a hnutí na Slovensku - Greguš, Peter
Recenzia na knihu autorov J. Liďáka, V. Koganovej a D. Lešku Politické strany a hnutia na Slovensku po roku 1989, ktorá vyšla vo vydavateľstve Ekonóm. Funkcie politických strán, historický vývoj politických programov. Vývoj politických strán na Slovensku v rokoch 1989-1998.