Retrospektíva privatizácie - Baránik, Michal
Scenár ekonomickej reformy vypracovaný vládou ČSFR v roku 1990 po zrútení socialistického systému. Vstup do transformácie. Priebeh malej privatizácie. Veľká privatizácia. Kupónová privatizácia. Metódy oceňovania privatizovaného majetku. Výsledky prvej etapy privatizácie.