O zmenách v zákone o mzde - Mačuha, Miroslav
Prijatie novely zákona č. 1/1992 Zb. o mzde, odmene za pracovnú pohotovosť a o priemernom zárobku v znení neskorších predpisov. Zmeny prijaté novelou zákona o mude. Zrušenie mzdovej regulácie. Úprava nárokov na niektoré mzdové zvýhodnenia. Mzdové zvýhodnenie za nočnú prácu. Mzdové zvýhodnenie za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí. Minimálne mzdové tarify. Odmena za pracovnú pohotovosť. Priemerný zárobok. Znenie zákona z 11. mája 1999, ktorým sa mení zákon o mzde.