Vekové zloženie nezamestnaných - Senderáková, Lucia
Členenie nezamestnanosti podľa veku do deviatich päťročných vekových skupín. Vývoj nezamestnaných podľa vekovej štruktúry - štatistická tab. Graf vekovej štruktúry nezamestnaných mužov a žien k 31. 12. 1998. Nezamestnanosť mladých ľudí. Poberanie podpory v nezamestnanosti podľa veku.