Odmeny členov štatutárnych orgánov - Piršelová, Dagmar
Právna úprava zdaňovania odmien členov štatutárnych a ďalších orgánov právnických osôb. Preddavkový spôsob zdaňovania. Zdanenie preddavkom na daň z úhrnu príjmov. Zdanenie odmeny formou jednorazovej mzdy.