Zamestnanci a mzdy v rozpočtových a príspevkových organizáciách za rok 1998 v Slovenskej republike ... - Hlad, František
Počet zamestnancov v rozpočtových a príspevkových organizáciách. Mzdy a počet zamestnancov v rezorte školstva a zdravotníctva. Zamestnanci a mzdy za vybrané rozpočtové organizácie v pôsobnosti odborov školstva. Štruktúra mzdových prostriedkov za vybrané rozpočtové organizácie v pôsobnosti odborov školstva. Priemerné platy podľa vybraných kategórií zamestnancov v zdravotníckych službách.