Menový program Národnej banky Slovenska na rok 2000
Banková rada NBS schválila 17.12.1999 Menový program Národnej banky Slovenska na rok 2000. Guvernér NBS Marián Jusko zhodnotil výsledky bežného roka v oblasti ekonomického a menového vývoja SR a predpoklady naplnenia menových cieľov na rok 1999 a informoval o základných parametroch menového programu na rok 2000.