Prognóza vývoja ekonomiky Slovenska na rok 2000 a výhľad do roku 2003 - Páleník, Viliam
Krátkodobá prognóza makroekonomických ukazovateľov slovenskej ekonomiky. Východiská a predpoklady budúceho vývoja: vnútorné ekonomické prostredie, vonkajšie ekonomické prostredie. Prognóza vývoja v roku 2000 a výhľad do roku 2003: inflácia, nominálne a reálne mesačné mzdy, trh práce, zahraničný obchod a saldo platobnej bilancie, menový vývoj, hrubý domáci produkt.