Nikaragua - Puschman, Jan
Prechod od centrálne riadeného hospodárstva k trhovej ekonomike v Nikaragui. Charakteristika hospodárstva a vývoj základných ekonomických ukazovateľov. Zahranično-obchodné vzťahy Česka a Nikaragui.