Účtovanie znehodnotenia cenných papierov - Fabian, Štefan
Súčasné problémy a možné spôsoby účtovania portfólia cenných papirov vo vlastníctve investičných spoločností a investičných fondov. Možnosti precenenia portfólia cenných papierov na trhové ceny realizovaním tzv. repo obchodu. Zreálnenie účtovania znehodnotenia cenných papierov, ktoré vlastní investičná spoločnosť, resp. fond spoločnosti, ktorá vstúpila do likvidácie, resp. konkurzu.