Reforma sociálneho poistenia bude mať skutočný význam až pre dnešných tridsiatnikov - Reiselová, Eva
Nevyhnutnosť reformy sociálneho poistenia - vyplynulo to aj z verejnej diskusie o tejto reforme. Dva piliere sociálneho poistenia, zabezpečenia. Vzťahy medzi týmito piliermi. Možné zdroje financovania reformy. Súčasných dôchodcov sa reforma nebude dotýkať.