Cudzie zdroje financovania - tiché spoločenstvo a finančný leasing - Mäsiarová, Terézia
Vymedzenie pojmu tichý spoločník. Výhody financovania formou tichého spoločníka. Zdaňovanie podielu tichého spoločníka. Charakteristika leasingu a jeho výhody. Daňové hľadisko finančného leasingu.