Diferenciačná stratégia komerčnej banky - Longauerová, Alena
Nástrojom komerčnej banky na dosiahnutie cieľov v získavaní klientov banky a v získavaní väčšieho podielu na trhu je uplatňovanie tzv. diferenciačnej stratégie (trhovo orientovaná stratégia).