Prispôsobovanie sociálneho zabezpečenia požiadavkám zamestnanosti - Rievajová, Eva
Nákladovosť systému sociálneho zabezpečenia. Kľúčové oblasti modernizácie sociálneho zabezpečenia. Charakteristika oblastí, na ktoré je treba sústrediť pozornosť, aby sa sociálne zabezpečenie stalo z hľadiska zamestnanosti priaznivejšie.