Chemosvit každoročne zvyšuje zisk - Velecký, Milan
Hospodárenie spoločnosti Chemosvit, a.s. Svit - výrobca obalových fólií. Hospodársky výsledok sa prehupol zo straty do zisku - modernizácia výroby. Cena vstupnej suroviny. Zvýšený dopyt po obaloch. Vybrané hospodárske ukazovatele Chemosvitu za roky 1996-1999.