Kontinuita ponúka za dlhopis FNM viac ako je jeho súčasná hodnota - Medžová, Andrea
Obchodovanie Kontinuity - Slovenskej životnej poisťovne (SŽP), a.s. Bratislava s dlhopismi FNM SR. Kontinuita ponúka za dlhopis FNM viac ako je jeho súčasná hodnota - dobrý obchodný ťah poisťovne, ale nebonitní občania môžu byť ukrátení. Pomerne vysoké ročné poistné. Riziká, ktoré Kontinuita preberá pri kúpe dlhopisov.