Komentár k novele zákona o sociálnej pomoci - Muszková, Katarína
Novelizácia Zákona o sociálnej pomoci. Zákon č. 155/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci v znení zákona č. 389/1998 Z.z. schválila NR SR dňa 9. júna 1999. Zákon nadobudol účinnosť 1. júla 1999. Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam Zákona o sociálnej pomoci.