Prídavky na deti po novele zákona - Matlák, Ján
Dňa 1. augusta 1999 nadobudol účinnosť zákon č. 174/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti v znení neskorších predpisov. Podmienky nároku na prídavky na deti. Príjem a spôsob zisťovania príjmu.