Reformu verejnej správy nechceme šiť horúcou ihlou - Kovačič, Dušan
Rozhovor s predsedom Výboru Národnej rady SR pre verejnú správu Dušanom Kovačičom o najdôležitejších otázkach a problémoch výboru. Priorita výboru: reforma verejnej správy. Zákony týkajúce sa verejnej správy, prerokované v roku 1999. Spolupráca výboru pre verejnú správu s ďalšími podobnými organizáciami.