Problémy pri vzdelávaní podnikateľov - Porvazník, Ján
Prínos manažérov a zamestnancov pre úspech firmy podľa ich činnosti. Dopĺňanie kvalifikácie prostredníctvom komplexnej prípravy vo vzdelávacích inštitúciách ponúkajúcich vzdelávacie programy pre podnikateľov. Vzdelávať by sa mali najmä vlastníci firiem.